Representative offices: 

Request callback
btn

iIT Distribution розширив арсенал своїх здобутків: фаховий сертифікат NetBrain Certified Platform Associate

News

Пишаємося нашими фахівцями, які, попри свою широку компетентність, прагнуть і надалі підкорювати вершини свого професійного зростання. Відкритість новому, готовність невпинно навчатися та розширювати свій світогляд – вірний шлях назустріч шансу зробити неоціненний внесок у майбутній прогрес!


Ділимося нашим новим досягненням: бренд-менеджер iIT Distribution Андрій Самойленко отримав сертифікат від NetBrain University у знак визнання успішного завершення курсу NetBrain Certified Platform Associate Exam for IE v8.0 та вдалої екзаменації. Фахівець був відзначений званням NetBrain Certified Platform Associate та правом отримувати всі привілеї, пов’язані із цим.




Чому ця подія варта уваги?

Навчальна платформа NetBrain University пропонує курс, що дозволяє офіційно підтвердити фахові здібності та досвід у використанні платформи NetBrain, в галузі мережевих операцій зокрема та автоматизації мереж в цілому. При цьому сертифікати NetBrain дозволяють спеціалістам легко заявити про свої навички всьому світові. Платформа використовується багатьма найбільшими та передовими командами мережевих інженерів задля підвищення ефективності своєї роботи. Позначка сертифікації NetBrain свідчить про здатність спеціаліста високоефективно працювати в мережевому середовищі на базі NetBrain.

Кращий спосіб поліпшити свої технічні навички and знання це технологічно розвинений підхід до навчання. Усі навчальні ресурси надають доступ до реального примірника робочої станції NetBrain у власній лабораторії компанії, де студенти можуть тестувати, створювати, автоматизувати та випробовувати будь-яку вподобану функцію NetBrain. Тож відтепер, завдяки новим практичним і теоретичним навичкам, Андрій матиме можливість ще більш професійно та всеосяжно консультувати наших клієнтів та впроваджувати найновітніші рішення від NetBrain на українському ринку. Хіба не свідчить цей досвід про гарантовану фундаментальну та результативну співпрацю сертифікованого бренд-менеджера компанії-дистриб’ютора зі своїми партнерами?


iIT Distribution допомагає компаніям забезпечити всебічний захист і підвищити ефективність своїх ІТ-інфраструктур. Ми тісно та професійно співпрацюємо зі своїми партнерами і надаємо повну підтримку в проєктуванні та реалізації замовлених рішень. Надіслати запит на тестування продуктів або отримати детальну консультацію ви завжди можете на нашому сайті.

Learn more about NetBrain та її унікальні рішення!

Back

Mobile Marketing
+