Representative offices: 

Request callback
btn

iIT Distribution та CrowdStrike запрошують на CS² DAY – Перший Щорічний Форум з Кібербезпеки!

Release

Щороку всесвітньовідома компанія-лідер галузі захисту кінцевих точок Crowdstrike збирає на своїх конференціях передових фахівців із забезпечення кіберзахисту зі всього світу. Чудова новина полягає в тому, що на цей раз у список країн потрапила Україна!

Тепер і українські фахівці матимуть можливість перейти на новий рівень знань в галузі кібербезпеки всього за один день! Адже СS² DAY – захід, присвячений ексклюзивному обміну досвідом впровадження сучасних моделей захисту від нових вразливостей та складних атак. Це по-справжньому визначна подія для тих, хто прагне оптимізувати та суттєво підвищити рівень безпеки своєї IT-інфраструктури.

Ми з нетерпінням чекатимемо наших партнерів і клієнтів 24 вересня в івент-холі PMHUB, де експерти з безпеки і представники Crowdstrike розкажуть і продемонструють новітні засоби протистояння сучасним кіберзагрозам, а також розкриють кейси успішного впровадження і використання рішень Crowdstrike як українськими, так і світовими компаніями.

Чому досвід, який ви почерпнете з презентацій та кейсів цього вендора стане для вас цінним?

CrowdStrike – унікальні своїми альтернативними підходами до забезпечення ІТ-захисту і, що найголовніше, високоефективністю цих підходів. Їх продукти підлягаються ретельній розробці та тестуванню із залученням сторонніх організацій, що дає безкомпромісну впевненість в надійності рішень CrowdStrike. Фактично, вони проводять більше сторонніх випробувань, ніж будь-який інший постачальник продуктів для кібербезпеки нового покоління. Тож зовсім не дивно, що CrowdStrike довіряють 5 з 10 найбільших фінансових установ. Вони — світовий лідер в галузі безпеки кінцевих точок (за версією GARTNER, FORRESTER та IDC у тому числі), капіталізація якого досягає понад 52 млрд доларів.

Дізнайтеся більше про виробника CrowdStrike та його рішення.

Під час СS² DAY послухайте яскраві виступи Майкла Чальватціса, віцепрезидента CrowdStrike регіону Центральної та Східної Європи, Віталія Воропая, провідного фахівця підрозділу IBM Security, Михайла Кропиви, InfoSec Директора компанії SoftServe та представників інших передових компаній, які поділяться реальним досвідом імплементації сучасних засобів безпеки. Розкриті на конференції теми будуть надзвичайно корисними для директорів з інформаційної безпеки (CISO), профільних фахівців IБ-департаментів, IT-директорів (CIO), технічних директорів (CTO) та CEO як приватних, так і державних установ.

Але цим програма заходу не обмежиться. Радимо послухати ще й реальні відгуки від користувачів CrowdStrike, а також взяти участь в демонстраціях продуктів на одній з інтерактивних зон та поспілкуватися з експертами галузі кібербезпеки особисто!

Реєструйтеся на сайті СS² DAY, де ви також зможете переглянути повний список спікерів і більш детальну інформацією про захід.

ПОПЕРЕДЖАЄМО: кількість місць обмежена, тож радимо не зволікати з реєстрацією!


Нагадуємо, що компанія iIT Distribution є офіційним дистриб'ютором бренду CrowdStrike на території України. Ми тісно співпрацюємо зі своїми партнерами і надаємо повну підтримку в проєктуванні та реалізації замовлених рішень. Надіслати запит на тестування продуктів або отримати детальну консультацію ви завжди можете на нашому сайті.

Back

Mobile Marketing
+