Representative offices: 

Request callback
btn

Відтепер компанія iIT Distribution – офіційний дистриб’ютор рішень Picus! 

Release

Для iIT Distribution лютий став як ніколи багатим на нові партнерства та плідну співпрацю з найкращими виробниками галузі кібербезпеки.


Нещодавно компанія підписала партнерську угоду з Picus Securty, лідером світового ринку рішень BAS! iIT Distribution здійснюватиме дистрибуцію продуктів Picus на територіях України, Казахстану, Грузії й Узбекистану, забезпечуючи повний технічний супровід та проєктування рішень компанії.


Picus Security — організація, яка одна з перших запровадила технологію BAS (Breach & Attack Simulation Моделювання зломів та атак), розробивши новий підхід до ІТ-безпеки. Саме BAS став передовим способом тестування рівня захисту організацій. Він виявляє вразливості систем, імітуючи сценарії атак і технології, якими користуються найбільш вправні зловмисники. Це надає можливість користувачам об’єктивно оцінити потенційні точки проникнення та недоліки у розробці будь-якого програмного рішення.


Ключ до безперебійної безпеки — проактивність. Picus Security закладають в основу своїх високотехнологічних рішень саме проактивний підхід до забезпечення кіберстійкості, спрощуючи процес запобігання кіберінцидентам на всіх рівнях.

Complete Security Control Validation Platform від Picus здатна вимірювати рівень ефективності захисту систем безпеки за допомогою використання нових зразків кіберзагроз, моделюючи атаку на середовища і, як ми вже з’ясували, таким чином виявляючи вразливі місця.

Learn more about Picus Security.


Компанія завоювала довіру багатьох транснаціональних корпорацій та державних установ!

Picus співпрацює з такими іменитими компаніями як AWS, CISCO, CITRIX, IBM SECURITY, MICROSOFT, VMWARE, SPLUNK тощо.

Завдяки своїм високоефективним рішенням, у 2019 році, Picus Security отримала звання COOL VENDOR 2019 in the report of Gartner “Cool Vendors in Security and Risk Management”, а у 2020 – була акредитована дослідницькою організацією Frost and Sullivan how лідер світового ринку BAS!


Залишайтеся проактивними, будьте в курсі актуальних сценаріїв атак і покращуйте свою кіберстійкість разом з Picus Security!

Зовсім скоро ви зможете перевірити можливості рішень Picus Security особисто. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та замовляйте тестування продуктів одними з перших!

Back

Mobile Marketing
+