Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Бізнес-вечеря CrowdStrike: як це було?

Реліз

11 листопада команда iIT Distribution виступила організатором партнерської бізнес-вечері, що зібрала за одним столом як закордонних представників, так і партнерів компанії-лідера галузі захисту кінцевих точок CrowdStrike.


На бізнес-зустрічі зі своєю промовою виступив Домінік Хаусман – архітектор рішень компанії CrowdStrike для ринку CEMEA. Він поділився з присутніми останніми новинами, подальшими орієнтирами та стратегіями розвитку CrowdStrike, спрямованими на впровадження оновлених функцій та оптимізацію рішень для захисту кінцевих точок.



Щобільше, спікер розкрив нові деталі того, як наявні славнозвісні продукти вендора здатні суттєво підвищити ефективність, масштабованість і надійність стратегії корпоративного кіберзахисту. Містка та інформативна промова Домініка дозволила гостям заходу відкрити для себе нові фічі найефективнішого продукту кіберзахисту кінцевих точок CrowdStrike Falcon, що здатен не лише забезпечити найвищий рівень інформаційної безпеки для замовників, а й при цьому допомогти їм зберегти високу продуктивність бізнес-процесів.


Нагадуємо, платформа CrowdStrike Falcon є головним рішенням компанії. Унікальність цього продукту полягає в тому, що він є першим в галузі хмарним рішенням, що захищає кінцеві точки шляхом об'єднання антивірусу нового покоління, системи EDR (виявлення і реагування на загрози кінцевих точок) і цілодобової керованої служби пошуку загроз. Все це доступно через один агент на клієнтському пристрої.

Дізнайтеся більше про можливості рішення від CrowdStrike.



Після виступу Домініка Хаусмана партнери CrowdStrike ініціювали плідні та неймовірно важливі для розвитку майбутніх партнерських стосунків обговорення. Ми впевнені, що кожен учасник цього заходу отримав ґрунтовні відповіді на свої питання та сподіваємося і надалі сприяти партнерській синергії.


iIT Distribution допомагає компаніям забезпечити всебічний захист і підвищити ефективність своїх ІТ-інфраструктур. Такі заходи демонструють, наскільки тісно та професійно ми співпрацюємо зі своїми партнерами, а своїм клієнтам ми завжди готові надавати повну підтримку в проєктуванні та реалізації замовлених рішень. Надіслати запит на тестування продуктів або отримати детальну консультацію ви завжди можете на нашому сайті.

Назад

Mobile Marketing
+