Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Labyrinth Technologies пропонує скористатися спеціальною пропозицією - ліцензія на 12 місяців за ціною 6 місяців.

Акція

Велика кількість віддалених пристроїв, які мають доступ до внутрішніх ресурсів компанії, багаторазово збільшили складність забезпечення захисту інформації. У ситуації, яка склалася, стало практично неможливо убезпечити свою інфраструктуру покладаючись тільки на такі технології як антивіруси і міжмережеві екрани. Традиційний захист периметра по суті став неефективний і з'явилися речі, які майже неможливо запобігти. Наприклад, якщо зловмисникові вдалося отримати або вгадати облікові дані користувача і видати себе за одного з ваших співробітників, є велика ймовірність, що ніяка технологія запобігання не помітить цього. Це ті випадки, які називаються silent failure або тихим провалом. Захист периметра провалився, і у вас є злом, про який ви не знаєте. І за статистикою більшість організацій не дізнаються про це ще 100 і більше днів.

Deception платформа від Labyrinth Technologies ефективно виявляє зловмисників, які проникли за захищений периметр мережі і дозволяє убезпечити компанії від загроз типу Insider Threats.

У кризовій ситуації компанія Labyrinth Technologies пропонує скористатися спеціальною пропозицією - ліцензія на 12 місяців за ціною 6 місяців.
Основні переваги рішення :

- ефективне виявлення прихованих загроз, націлених атак і інсайдерів за рахунок імітації вразливостей, а не ресурсів;
- висока достовірність повідомлень, False Positive Rate менше 1%;
- адаптація для нашого регіону - емуляція специфічних ресурсів (1С, АСКОД і т.д.) з коробки;
- не вимагає придбання ліцензій на продукти третіх виробників (Windows, Oracle і т.д.);
- підтримка і розробка продукту знаходяться в Україні, що забезпечує найвищий рівень сервісу безпосередньо від виробника.


З питань організації презентації, демонстрації можливостей рішень і консультацій звертайтеся, будь ласка, до Юрія Гатупову:
моб.: +380 50 353 00 80
e-mail: [email protected]

Запрошуємо Вас до співпраці!

Назад

Mobile Marketing
+