Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Falcon X від CrowdStrike визнаний лідер у звіті Forrester Wave: External Threat Intelligence Services за перший квартал 2021 року!

Новина

Аналітики Forrester оцінили постачальників інформації та аналітики про загрози (Threat Intelligence) за 26 критеріями, згрупованих за трьома високорівневими категоріями:

  • Поточна пропозиція: оцінка вимог до аналізу, збір вихідної інформації, аналіз інформації, поширення, аналітика кіберзагроз, ризиків тощо.
  • Стратегія: бачення продукту, стратегічні партнери, комерційна модель і допоміжні продукти та послуги.
  • Присутність на ринку: кількість клієнтів та прибуток від лінійки продуктів.

CrowdStrike отримала найвищий можливий бал за 17 критеріями та перше місце в категорії «Присутність на ринку», демонструючи нам, що все більше клієнтів довіряють CrowdStrike, ніж будь-якому іншому постачальнику.

Forrester Wave: External Threat Intelligence Services Q1 2021

Визнання компанії лідером пов'язане з оцінюванням якості життєвого циклу аналізу загроз. CrowdStrike визначає п'ять етапів циклу:

  1. Вимоги до розвідки: визначення планів і цілей для розвідувальних операцій.
  2. Необроблені розвідувальні дані: збір вихідної інформації.
  3. Інтелектуальний аналіз: відповідає на питання, задані на етапі вимог.
  4. Розповсюдження: зображення результатів аналізу в зручному форматі для кінцевих споживачів.
  5. Зворотний зв'язок: отримання відгуків від клієнтів та вдосконалення.

Цей набір з п'яти критеріїв має вирішальне значення, оскільки вони формують основу, на якій побудовані можливості кожного постачальника з аналізу загроз. CrowdStrike отримала найвищі оцінки по чотирьох з п'яти вищезазначених критеріїв. Ці оцінки підтверджують, що CrowdStrike не має собі рівних у професіоналізмі та аналітиці.

CrowdStrike також отримала найвищий бал на етапі збору інформації серед усіх постачальників. Ми вважаємо, що цей важливий критерій підкреслює здатність CrowdStrike збирати дані, які ніхто інший не може, що призводить до аналізу загроз, які не може надати жоден інший постачальник.

Тож з огляду на оцінки, для нас не дивно, що CrowdStrike отримав найвищий можливий бал за критерієм Cyber Threat Intelligence.


CrowdStrike Falcon X дозволяє організаціям будь-якого розміру та віку легко працювати з розвідувальними даними в Центрі управління безпекою (SOC) і отримувати кращі у своєму класі аналітичні звіти та технічний аналіз, підтримувані спеціальною командою професіоналів розвідки. На основі телеметрії CrowdStrike Threat Graph, яка корелює понад 5 трильйонів подій, пов'язаних з кінцевими точками в тиждень, данні збираються з понад мільйона унікальних джерел та розглядаються аналітичною групою CrowdStrike, яка відстежує понад 150 хакерських угруповань, Falcon X дає організаціям уявлення про тактику, методи та дії противника, що дозволяє клієнтам приймати упереджувальні заходи для виявлення і захисту від поточних і майбутніх атак.

CrowdStrike також названа лідером у звітах The Forrester Wave: Enterprise Detection And Response, Q1 2020 иThe Forrester Wave: Endpoint Security Suites (ESS), Q3 2019.

Додаткова інформація про переваги, які допомогли Falcon X стати лідером, у дописах компанії CrowdStrike.

Читати повний звіт The Forrester Wave: External Threat Intelligence Services, Q1 2021.

Назад

Mobile Marketing
+