Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

iIT Distribution – офіційний дистриб’ютор компанії Lookout

Новина

Команда iIT Distribution підписала дистриб’юторську угоду з компанією Lookout!

Lookout — це лідер в області мобільної безпеки понад десяти років. Це єдиний постачальник засобів захисту від мобільних загроз, який вже чотири роки поспіль потрапляє в список Forbes Cloud 100!

Lookout забезпечує і розширює можливості нашого цифрового майбутнього у світі, орієнтованому на конфіденційність, де мобільні пристрої необхідні для всього, що ми робимо для роботи та розваг.


Платформа безпеки Lookout захищає мобільні пристрої від шкідливих додатків, програм-вимагачів, фішингу, забезпечуючи захист кінцевих точок, управління уразливостями та мережевий доступ з нульовою довірою.


Lookout використовує штучний інтелект для аналізу даних телеметрії майже з 200 мільйонів пристроїв і понад 120 мільйонів додатків, тому ви можете не турбуватися за вашу мобільну безпеку.


ЗА ОСТАННІ 12 МІСЯЦІВ LOOKOUT ЗУПИНИВ ПОНАД 3 МІЛЬЙОНІВ МОБІЛЬНИХ ЗАГРОЗ

Завдяки дослідженню більш ніж 100 мільйонів проаналізованих програм, Lookout має найбільший у світі набір мобільних даних, що забезпечує видимість всього спектра мобільних ризиків. Це дозволяє Lookout максимально контролювати ризики, пов'язані з додатками. Ця платформа безпеки створює відбиток кожного мобільного пристрою і порівнює його з даними більш ніж 185 мільйонів пристроїв для постійного захисту від мобільних ризиків. Кожен день компанія перевіряє понад 100 000 нових додатків. Клієнти Lookout використовують Lookout App Risk для швидкого виявлення ризикованої поведінки додатків і динамічного відхилення додатків для захисту своїх організацій.


Рішення Lookout забезпечує не тільки багаторівневий захист, але і являє собою технологію управління мобільними погрозами (MTM), широко застосовується в організаціях, які прагнуть до моделі нульової довіри. Завдяки конкурентним якостям IDC MarketScape for Mobile Threat Management Software третій рік поспіль називає Lookout лідером.


Багато сучасні користувачі все частіше вибирають мобільні пристрої в якості свого основного способу комунікації з мережею, в тому числі й для робочих процесів. Очевидно, що кіберзлочинці вже давно розцінюють мобільні пристрої як одну з пріоритетних цілей. Саме тому захист мобільних пристроїв не менш важливий, ніж захист будь-яких інших пристроїв в корпоративній мережі.

Дізнатися більше про Lookout

Назад

Mobile Marketing
+