Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

iIT Distribution – офіційний дистриб’ютор рішення Automox

Новина

Команда iIT Distribution рада оголосити про нове партнерство: тепер ми є офіційним дистриб'ютором рішення Automox — хмарної Patch management платформи для управління і захисту кінцевих точок!

З огляду на масовий перехід до віддаленої роботи та кібератаки, які активізувалися останнім часом, підприємствам доводиться усвідомити той факт, що їх процеси швидко децентралізуються, зокрема робота IT-команд. Перед компаніями різного масштабу постало завдання управління пристроями та системами, які сильно розрізняються в рамках організації та виходять за її межі. Вони повинні підтримувати декілька доменів, різне додаткове програмне забезпечення і вимоги до конфігурації та безпеки для всіх цих пристроїв, розташованих по всьому світу. І попри те, що перехід на хмарні інструменти вже успішно реалізовується в багатьох організаціях, встановлення оновлень, виправлень і управління кінцевими точками найчастіше все ще залишається переважно локальними.


Саме тому компанія iIT Distribution починає дистрибуцію рішення Automox і робить його доступним для кожної організації в Україні. Це комплексне хмарне рішення з автоматизованого розгортання оновлень/виправлень для кінцевих точок на ОС Windows, macOS і Linux, яке також забезпечує підтримку оновлень сторонніх додатків. Завдяки рішенню ваші IT-команди отримують можливість зручного розгортання виправлень і оновлень на настільних ПК, ноутбуках, серверах, інших пристроях і віртуальних машинах, використовуючи єдину, інтуїтивно зрозумілу вебконсоль.



Разом з платформою Automox IT-фахівці можуть сканувати кінцеві точки для визначення відсутніх виправлень, автоматизувати розгортання виправлень/оновлень в ОС і сторонніх додатках для усунення ризиків безпеки, збирати відомості та моніторити стан пристроїв, а також інтегрувати ці дані про пристрій і дані конфігурації з платформами моніторингу безпеки від інших виробників.


Налагоджений і автоматизований процес управління оновленнями дозволяє завчасно зберегти надійність і працездатність всієї інфраструктури компанії при постійному встановленні оновлень і перевірці, що забезпечують необхідний рівень інформаційної безпеки. Оцініть і ви всі переваги від використання Patch management платформи Automox від iIT Distribution! Зв'яжіться з нами через форму зворотного зв'язку на сайті або запросите демо хмарної платформи Automox всього за пару кліків!

Дізнайтеся більше про Automox

Назад

Mobile Marketing
+