Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

iIT Distribution підписала партнерську угоду з компанією Inspur!

Реліз

Раді повідомити, що iIT Distribution відтепер є офіційним дистриб’ютором одного з трьох світових лідерів з постачання серверів — Inspur!


iIT Distribution прагне забезпечувати своїх замовників лише високотехнологічними й ефективними рішеннями для побудови надійної IT-інфраструктури підприємств. Саме тому iITD співпрацює лише з найкращими продуктовими IT-компаніями!

Inspur – китайський ІТ-гігант, що за даними IDC та Gartner посідає третє місце серед провідних світових постачальників центрів обробки даних, хмарних обчислень та рішень для штучного інтелекту. Це чи не єдиний бренд у Китаї, що вже понад 40 років розробляє передові, вісокоякісні рішення для зберігання даних. Завдяки активному впровадженню інновацій, компанія Inspur досягла далекосяжних технологічних проривів і стимулювала розвиток ІТ-галузі в Китаї!

Ознайомтеся детальніше зі звітом від IDC.



Технології Inpur дозволяють забезпечити високопродуктивні обчислення у фінансовій та освітній сферах, а також в інтелектуальних системах державного управління.

Розумні обчислення сьогодні є основною рушійною силою, що стимулює розвиток діджитал-економіки. У цифрову епоху кількість розумних рішень для різноманітних галузей суспільства, а зокрема бізнес-галузей, збільшується з кожним днем, а можливості обчислювальної інфраструктури стають більш диверсифікованими. Inspur забезпечує партнерів перевагами інтелектуальних обчислень для промислової трансформації та підвищення адаптивності бізнесу до неймовірно швидкого розвитку цифрової економіки.

На сьогодні Inspur Group налічує 7131 співробітника та має науково-дослідні та виробничі бази по всьому світу.


Чому Inspur?

  • Світовий постачальник серверів, що задовольняє технологічні потреби державних органів та комерційних підприємств більш ніж у 100 країнах та регіонах.
  • Постачальник № 1 в Китаї, що самостійно розробив перший у Китаї сервер для критично важливих завдань – К1.
  • Стратегічний партнер брендів Intel, Nvidia, SAP, VMWARE, REDHAT, співпрацює з компаніями, що входять до Fortune 500.


Завдяки iIT Distribution рішення для зберігання даних компанії Inspur доступне на територіях України, Казахстану, Грузії та Узбекистану!

Познайомтеся ближче з продуктами від Inspur! Продуктова лінійка найближчим часом буде доповнюватися новими якісними рішеннями, тож слідкуйте за оновленнями.

Отримайте й протестуйте інноваційне обладнання від Inspur вже зараз! Вам не доведеться очікувати на його доставку з Китаю, адже устаткування вже є в наявності на складі iIT Distribution в Україні.

Назад

Mobile Marketing
+