Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Infinidat – лідер серед первинних систем зберігання даних згідно зі звітом Gartner Magic Quadrant 2021

Реліз

Infinidat, провідний постачальник рішень для зберігання даних корпоративного класу, вже втретє визнається лідером серед первинних систем зберігання даних у звіті Gartner Magic Quadrant!


Які критерії стали вирішальними у визначенні найуспішніших розробників платформ для зберігання даних?

"Постачальник-лідер Gartner Magic Quadrant має найвищі комплексні оцінки завдяки виконавчим можливостям та повноті бачення. Він володіє часткою ринку, авторитетом, маркетинговими і торгівельними можливостями, необхідними для стимулювання поширення нових технологій. Цей лідер є новатором і ідейним натхненником з добре сформульованими планами, які клієнти та замовники можуть використовувати під час розробки власних інфраструктур і стратегій зберігання даних", — саме так Gartner окреслює визначні характеристики вендора найкращих у своїй галузі рішень.

Філ Булінгер, генеральний директор Infinidat із впевненістю та цілковитим розумінням цінності здобутого статусу коментує нове досягнення так:

"Ми вважаємо, що чергове визнання Infinidat в Gartner Magic Quadrant підтверджує нашу конкурентоспроможність і силу наших рішень як лідера ринку корпоративних систем зберігання даних. Наша тверда позиція в Квадранті лідерів базується на власній фундаментальній ідеї — впроваджувати інновації та надавати рішення для зберігання даних з неперевершеним поєднанням 100% доступності, виключної продуктивності і мінімальної сукупної вартості володіння в масштабах декількох петабайт. Для наших корпоративних клієнтів і постачальників хмарних послуг саме Infinidat є оптимальною платформою для первинного зберігання даних в приватній хмарі".

Читайте детальніше про визнання лідерства Infinidat в свіжому прес-релізі на сторінці блогу компанії.


Infinidat — вибір клієнтів 2021

Нагадаємо, що раніше цього року Infinidat були оголошені "Вибором клієнтів 2021" в дослідженні Gartner Peer Insights "Voice of the Customer": Primary Storage1, і також третій рік поспіль! Це звання компанія здобула на підставі незалежних відгуків і оцінок кінцевих користувачів.

За останні 12 місяців компанія отримала 153 відгуки від перевірених клієнтів ринку первинних систем зберігання даних: станом на 14 жовтня 2021 року середня оцінка Infinidat становить 4,8 зірок з 5. Крім того, 95% клієнтів компанії заявили про свою готовність рекомендувати Infinidat своїм колегам.


Репутація ультрасучасної платформи зберігання даних від Infinidat продовжує зростати

Корпоративна система InfiniBox забезпечує більш високу продуктивність, ніж all-flash, петабайтну ємність і гарантовану доступність для найвимогливіших робочих навантажень в корпоративних центрах обробки даних. За допомогою InfiniBox ІТ-організації та постачальники хмарних послуг можуть перевершити свої цілі за рівнем обслуговування, радикально знизивши вартість і рівень складності операцій зберігання даних.

Познайомтеся ближче з продуктами від Infinidat та оцініть їх ефективність особисто.


iIT Distribution є офіційним дистриб'ютором рішень Infinidat на території України. Ми надаємо можливість замовити, купити, протестувати або отримати додаткову інформацію про рішення вендора. Також ми тісно співпрацюємо зі своїми партнерами для задоволення потреб кінцевих замовників і надаємо повну підтримку з проєктування та реалізації проєктів на базі рішень Infinidat.

Назад

Mobile Marketing
+