Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Компанія Aruba (HPE) шістнадцятий рік поспіль визнається лідером у звіті Gartner Magic Quadrant for Enterprise Wired and WLAN Infrastructure 2021

Реліз

Єдиний вендор, який отримав найвищу оцінку у трьох із п'яти юзкейсів, згідно з Critical Capabilities Report.


Arubа (Hewlett Packard Enterprise) оголосила, що вже шістнадцятий рік поспіль компанія посідає місце в квадранті лідерів, згідно зі свіжим Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure. Щобільше, у супутньому звіті "Critical Capabilities for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure" Aruba отримала найвищі оцінки у трьох із п'яти юзкейсів — більше, ніж будь-який інший постачальник!

Gartner оцінює виробників, представлених у Магічному квадранті, за двома основними критеріями: повнота бачення та виконавчі здібності. І в обох категоріях Aruba регулярно визнається лідером.


У звіті Critical Capabilities аналітики Gartner оцінили ефективність вендорів у задоволенні потреб організацій, враховуючи п'ять ключових юзкейсів:

  • Уніфікований доступ до дротових і бездротових мереж;
  • WLAN-only Refresh/New Build;
  • Wired-only Refresh/New build;
  • Віддалена філія з корпоративною штаб-квартирою;
  • "Вільні руки" NetOps.

Aruba – єдиний постачальник в рейтингу, який отримав найвищу оцінку в трьох з п'яти зазначених сценаріїв.


"Лише дві компанії змогли утримувати позицію у квадранті лідерів протягом 16 років поспіль, і Aruba пишається тим, що є однією з них", - каже Девід Х'юз, продуктовий і технологічний директор Aruba. "Наша філософія — "customer first, customer last” — є невіддільною частиною наших виробничих процесів і корпоративної культури вже протягом багатьох років. Це є ключовою причиною, чому клієнти продовжують довіряти Aruba, і, на нашу думку, саме тому Gartner невпинно визнає наше лідерство. Ми все продовжуємо впроваджувати інновації з Aruba ESP і охоплювати проєкти everything as-a-Service, і саме тому впевнені: підприємства й надалі переконуватимуться в цінності та окупності інвестицій, вкладених у наші рішення. Нас неймовірно надихає незмінна та довгострокова лідерська позиція Aruba в Магічному квадранті Gartner”.


Експерти Gartner неодноразово відзначали й інші компоненти портфеля рішень HPE (Aruba):

  • У вересні 2021 року HPE (Aruba та Silver Peak) була визнана лідером Gartner Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure 2021 четвертий рік поспіль.
  • Aruba отримала звання "Вибір клієнтів Gartner Peer Insights" у травні 2021 року за інфраструктуру доступу до дротових та бездротових локальних мереж.
  • Aruba була визнана "Вибором клієнтів Gartner Peer Insights" у жовтні 2020 року, завдяки своєму рішенню Network Access Control.


Про Aruba

Aruba (Hewlett Packard Enterprise) є світовим лідером у галузі безпечних, інтелектуальних мережевих рішень edge-to-cloud, які використовують штучний інтелект для автоматизації мережі, а також залучають різні методи роботи з даними для отримання потужних бізнес-результатів. Завдяки платформі Aruba ESP (Edge Services Platform) та опціям as-a-service, Aruba використовує підхід, заснований на хмарних обчисленнях, щоб допомогти клієнтам задовольнити свої вимоги до підключення та безпеки у філіях, центрах обробки даних та середовищах віддалених співробітників, охоплюючи всі аспекти дротових і бездротових локальних та глобальних мереж (WAN).

Дізнатися більше про рішення Aruba.


Компанія iIT Distribution – постачальник новітніх рішень та інструментів, що дозволяють корпоративним клієнтам використовувати передові технології в галузі побудови та обслуговування IT-інфраструктури та забезпечення кібербезпеки. Наші фахівці проведуть попередню експертизу проєкту та оцінять наявність умов для його реалізації на підприємстві.

Назад

Mobile Marketing
+