Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Компанія iIT Distribution отримала статус офіційного дистриб'ютора A10 Networks

Новина

Ми горді повідомити про підписання партнерської угоди, що підтверджує статус компанії iIT Distribution як офіційного дистриб’ютора рішень від A10 Networks — лідера галузі балансування трафіку, оптимізації роботи IT-інфраструктур та забезпечення захисту додатків для підприємств і операторів будь-якого масштабу!


Раді відкривати українським організаціям нові горизонти цифрової трансформації та переваги безперебійного кіберзахисту! Відтепер ви маєте можливість придбати продукти A10 Networks в Україні та отримати від нас повну підтримку в проєктуванні та впровадженні замовлених рішень.


A10 Networks є провідним виробником галузі завдяки різноманіттю варіантів реалізації своїх рішень, надійній модульній операційній системі власної розробки ACOS, спеціалізованій елементній базі (FPGA) та кращим масогабаритним показникам обладнання.

Дізнавайтеся більше про продукти від виробника A10 Networks.



Не слід забувати, що в сучасних реаліях з'являється дедалі більше розподілених та динамізованих додатків, через що процес забезпечення стійкого захисту з часом лише ускладнюється. Варто додати до цього збільшення кількості DDoS-атак, цільової злочинної діяльності найманих хакерів, а також звичайнісінькі людські помилки — і ось перед вами ідеальні обставини для експлуатації вразливостей безпеки вашої установи. A10 Networks належить до постачальників рішень безпеки, які зосереджуються на автоматизації та спрощенні ІТ-ландшафту. Використання вендором саме такого підходу надає всі шанси забезпечити своїм клієнтам максимальне зміцнення систем безпеки. Продукти від A10 Networks вже багато років підвищують бізнес-показники компаній-замовників та надають їм якісну підтримку в захисті корпоративних даних.


Очевидним підтвердженням того, що рішення вендора є кращими серед конкурентів даної галузі є його клієнти:

  • близько 200 компаній зі списку Global Fortune 500;
  • 10 з 10 ТОП телеком-операторів;
  • 2 з 3 ТОП хмарних провайдерів;
  • 5 з 10 ТОП медіакомпаній.


Чому б вам не перевірити потенціал продуктів від A10 Networks особисто? Надсилайте запит на отримання демоверсії рішень A10 Networks та замовляйте тестування продуктів через форму зворотного зв'язку на сайті або звертайтеся за нашими контактами!

Назад

Mobile Marketing
+