Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Передові anti-DDoS рішення від A10 Networks доступні для інсталяції!

Новина

Бажаємо ми цього чи ні, але в умовах сьогодення наші системи тією чи іншою мірою перебувають у зоні справжнісіньких кібербойових дій. Слід бути готовим до найгіршого, адже нині загрози підстерігають своїх потенційних жертв на кожному кроці, і саме тому команда iIT Distribution розуміє, наскільки важливо зберігати відданість безперервному процесу забезпечення захисту своїх клієнтів.


Зважаючи на тимчасове обмеження в поставці «залізного» обладнання від лідера в розробці рішень для балансування трафіку, захисту периметру мереж і оптимізації IP-адресації A10 Networks, ми хочемо звернути вашу увагу на високоефективні anti-DDoS рішення A10 Thunder TPS, доступні для безперешкодного та швидкого розгортання у віртуальному середовищі.

Висока масштабованість, продуктивність і гнучкість розгортання робить vThunder TPS лідером серед інших кіберпродуктів для виявлення/запобігання DDoS атакам. Це рішення, залежно від типу ліцензії та апаратних можливостей віртуального середовища, може працювати з продуктивністю до 100 Гбіт/с, підтримуючи детекцію потоку до 1,5 млн кадрів у секунду. Широкий спектр реалізації на будь-яких віртуальних платформах (ESXi, KVM, Hyper-V) робить vThunder TPS легко адаптованим під усі можливі варіанти розгортання.

Дізнайтеся більше про рішення від A10 Networks.


Ми готові надати нашим замовникам тріальні ліцензії продукту A10 Thunder TPS з повним функціоналом на необхідний термін (враховуючи пілотний період, періоди налаштування та запуску). Зверніть увагу, що після підписання договору про придбання рішення, час заміни ліцензії займатиме лічені хвилини, не спричиняючи зупинки системи замовника. Це стосується й інших продуктів від A10 (A10 Thunder ADC та A10 Thunder CGN).

iIT Distribution офіційний дистриб’ютор компанії A10 Networks, що забезпечує дистрибуцію та просування рішень вендора на територіях України, Казахстану, Узбекистану та Грузії, а також професійну підтримку в їх проєктуванні та впровадженні.

Назад

Mobile Marketing
+