Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Перші поставки мережевого обладнання Aruba

Новина

Нещодавно компанія iIT Distribution отримала статус сертифікованого партнера Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company і почала займатися постачанням та реалізацією високоефективного, надійного, довговічного обладнання від Aruba — світового лідера в області побудови бездротових мереж з широким спектром функціональності. Офіційний прес-реліз про початок партнерства iIT Distribution та Aruba ви можете прочитати за посиланням.

Aruba фокусується на рішеннях бездротового зв'язку, розробляючи інноваційні продукти для забезпечення мобільності в корпоративному просторі. Дізнатися більше про виробника можна за посиланням. Так на нашому складі з'явилися перші позиції обладнання Aruba!


Мережеві комутатори серії Aruba 6100

Лінійка комутаторів Aruba 6100 — це вдосконалене сімейство комутаторів початкового рівня на архітектурі Aruba ASIC з операційною системою СХ, призначених для корпоративних мереж малого і середнього бізнесу.

На комутаторі Aruba 6100 12G PoE Class4 2G/2SFP + 139W рівня L2 можна побудувати мережу невеликого офісу або branch-офісу з лінками в 1Гбіт. Порти комутатора підтримують функціонал Рое (Power over Ethernet) до 139Вт. Це означає, що до комутатора можна під'єднати по Ethernet як ПК, так і відеокамери, бездротові точки доступу, IP-телефони та інше обладнання, що підтримує функціонал Рое. Даний комутатор має високу пропускну здатність (до 45 млн. Пакетів/сек), компактністю і відсутністю вентилятора. Висока функціональність, легкість в інсталяції та простота управління роблять цей комутатор одним з кращих на ринку.



Шлюзи Aruba серії 9000

Шлюзи Aruba серії 9000 забезпечують високу продуктивність мережі, SD-WAN і функції безпеки в компактному та економічному форм-факторі. Ідеально підходять для філій і невеликих кампусних мереж. Шлюзи даної серії забезпечують ключову роль у рішенні Aruba SD-Branch, яке об'єднує WLAN, LAN, SD-WAN і безпеку для розподілених підприємств. Розроблені з урахуванням гнучкості для підтримки найвимогливіших середовищ філій вони до 10 разів перевищують максимальну пропускну здатність типових пристроїв SD-WAN.

Багатофункціональність шлюзу Aruba 9004 (RW) Gateway дозволяє йому працювати як роутера, контролеру бездротових точок доступу, так і пристроєм SD-WAN, фаєрволом, концентратором VPN і ін.

Управління цими мережевими пристроями можливо як з консолі, так і через ПЗ Aruba AirWave або Central, яке так само можна придбати у нас, як у сертифікованого партнера Aruba. Дізнайтеся більше про переваги хмарного рішення для моніторингу, управління, контролю та оптимізації всіх вузлів на основі штучного інтелекту Aruba Central за посиланням.

Точки доступу Aruba

Крім того, незабаром ми очікуємо постачання точок доступу Aruba AP-505 (RW) і Aruba AP-303 (RW), на яких можна побудувати повноцінну, багатофункціональну бездротову мережу невеликого офісу або філії.

Мережеві точки доступу Aruba забезпечують зручність розширення і масштабування мереж зі збереженням безпеки та продуктивності. Вони дозволяють управляти та захищати мережу без необхідності контролювати окремі її компоненти. Aruba пропонує як прості пристрої для надання базового функціонала мережі Wi-Fi, так і дуже потужні, для мереж з великою кількістю користувачів і швидкостями до 1,73 Гбіт/с, а також захищені моделі для роботи в суворих умовах, наприклад, просто неба.


Купуючи мережеве обладнання даних серій, ви отримуєте простоту експлуатації, надійну і тривалу роботу мережі при оптимальному бюджеті. Завдяки цим рішенням компанії можуть провести модернізацію своєї мережі, вийти на новий рівень швидкого і безпечного підключення нових пристроїв і обробки блискавично зростального трафіку.


Як офіційний партнер Aruba, ми постійно розширюємо свою товарну номенклатуру та робимо рішення від світового бренду доступними для кінцевих замовників по всій Україні.

Дізнатися актуальну наявність або придбати обладнання Aruba можна замовивши дзвінок у нас на сайті або заповнивши коротку форму зворотного зв'язку. Наші висококваліфіковані фахівці оперативно нададуть вам повну інформацію і консультацію з рішень Aruba для побудови корпоративних мереж будь-якого масштабу, а також допоможуть з аудитом вашої наявної інфраструктури та вибором оптимальних рішень для вашого бізнесу!

Назад

Mobile Marketing
+