Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Серія вебінарів від iIT Distribution & NAKIVO: твій надійний бекап!

Реліз

iIT Distribution запрошує своїх партнерів та їх клієнтів приєднатися до серії вебінарів, організованих спільно з компанією Nakivo – розробником рішень резервного копіювання та відновлення!


NAKIVO Backup & Replication – швидке, комплексне, надійне та доступне рішення, створене з урахуванням вимог автоматизації та надійності, що пропонує повний набір функцій резервного копіювання, реплікації та відновлення для фізичних, віртуальних, хмарних та SaaS-середовищ. Дізнайтеся більше про NAKIVO.


Як ви вже здогадалися, комп'ютер – це не найнадійніший пристрій. Дані можуть легко пошкодитися або взагалі зникнути. Якщо ви не подбали про їхнє копіювання, то відновити важливі документи або бази даних може бути дуже складно (або зовсім неможливо). А способів втратити важливу інформацію вкрай багато: злам компонентів ПК чи сервера, програмний збій, атаки програм-вимагачів чи інші дії зловмисників. Щоб уникнути подібної ситуації, вам варто регулярно робити резервне копіювання, зберігати дві-три копії важливих даних на різних видах сховищ, зберігати їх окремо, а також завжди перевіряти створені копії на можливість відновлення. За допомогою NAKIVO та його повністю безагентного рішення, що дозволяє без встановлення додаткових компонентів захистити VMWare, Hyper-V та AWS EC2, ви зможете:

  • Створювати резервні копії сервера/хмарних середовищ/агентів.
  • Створювати резервні копії окремих облікових записів/файлів/папок.
  • Планувати та керувати резервним копіюванням.
  • Вибірково відновлювати дані за кілька секунд.


Перший вебінар, який відбудеться 23 листопада, підготовлений для наших партнерів. Юрій Григор'єв, директор з продажу та розвитку бізнесу, та Нік Лучков, директор технічної підтримки продажів компанії, проведуть віртуальний тур перевагами та винятковими можливостями передових швидких, комплексних, надійних і при цьому вкрай доступних рішень NAKIVO. Всі відвідувачі вебінару отримають шанс взяти участь у майбутньому закритому воркшопі NAKIVO, щоб повністю поринути у світ блискавичного автоматизованого бекапу та самостійно оцінити його легкість та ефективність.

Долучитися до вебінару


2 грудня відбудеться вебінар для кінцевих користувачів. Цей вебінар буде вкрай корисним енд-юзерам, які хочуть відкрити для себе можливості стійкого, надійного, швидкого та доступного рішення для резервного копіювання, реплікації та відновлення. Головним болем кожного співробітника ІБ-департаменту у році, що минає, стали атаки програм-вимагачів. Окрім проблем з їх запобіганням, відкритим питанням у багатьох компаній залишився процес відновлення, нормального функціонування бізнесу та налагодження операційних процесів після такого виду атак. Саме тему підвищення стійкості до порушень від ransomware ми намагатимемося охопити разом із вами! Дізнайтеся, як рішення NAKIVO Backup & Replication може допомогти організаціям уникнути втрати даних та мінімізувати витрати на відновлення після атак програм-вимагачів.


Для учасників даного вебінару ми також підготували приємний сюрприз – розіграш подарункових сертифікатів! Тож запрошуємо наших партнерів, а також їх клієнтів, приєднатися до серії вебінарів від iITD та оцінити всі переваги роботи з NAKIVO!

Долучитися до вебінару

Назад

Mobile Marketing
+