Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Швидка доставка рішень від INFINIDAT і Inspur доступна вже зараз!

Новина

iIT Distribution оголошує, що, попри всі зовнішні обставини, логістика компанії працює в інтенсивному режимі!

Просто зараз ви можете скористатися швидкою доставкою мультипетабайтних СЗД-рішень корпоративного класу від INFINIDAT, а також висококласного серверного обладнання від Inspur під замовлення. Ми готові доставити обрані вами продукти МАКСИМУМ за 45 днів після подання заявки.

Щоб зробити замовлення, звертайтеся за адресами infinidat@iitd.com.ua та inspur@iitd.com.ua відповідно.


Нагадаємо, що INFINIDAT є лідером ринку систем зберігання даних за оцінками магічного квадранту Gartner 2021 року для основних систем зберігання даних! Компанія розробила власні інноваційні технології зберігання (як основного - рішення InfiniBox, так і дискового резервного копіювання - рішення InfiniGuard) і надійного захисту тисяч терабайт даних за мінімальною можливою ціною.

Дізнайтеся більше про рішення від INFINIDAT.


З великим захопленням пропонуємо вам познайомитися з продуктами Inspur — компанії, що є абсолютним лідером китайського ринку AI-серверів та постачальником серверів №3 у світі (згідно з оцінками IDC та Gartner). Високотехнологічні рішення для зберігання даних від Inspur встановили понад 80 рекордів у різноманітних тестах, таких як TPC-E, TPC-H, SPECAppServer та SPECPower!

Розгляньте продукти від Inspur на будь-який смак!


Якщо ви зволікали з цим раніше, зараз саме час спрямувати свої сили на підбір і придбання по-справжньому якісного обладнання для надійного зберігання даних від світових лідерів галузі.

Компанія iIT Distribution безперестанку турбується про захищеність і ефективну, безперебійну роботу IT-інфраструктур наших клієнтів. У воєнний час ми відчуваємо особливу відповідальність за безпеку та цифровий комфорт кожного нашого замовника. Саме тому iITD як офіційний дистриб'ютор компаній INFINIDAT та Inspur і надалі пропонуватиме свою підтримку в підборі, проєктуванні та впровадженні найефективнішіх кіберрішень цих вендорів.

Назад

Mobile Marketing
+