Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Запрошуємо на третій віртуальний форум CrowdStrike

Реліз

CrowdStrike, світовий лідер в області захисту кінцевих точок, запрошує всіх охочих 17 червня приєднатися до третього CrowdStrike Virtual Forum 2021 для отримання колосального досвіду від перших осіб в галузі кібербезпеки онлайн!

Цей ексклюзивний цифровий захід надає неперевершену можливість почути думку дослідної групи стратегів з безпеки та технічних експертів з усього світу, а також клієнтів CrowdStrike, які поділяться своїм досвідом впровадження та інтеграції рішень кібербезпеки CrowdStrike і, що важливо, впливом на їх бізнес і результатами.


Щодня з'являються нові загрози, і використання технологій і методів нового покоління — єдиний спосіб зупинити зловмисників.


Чому варто взяти участь?

Завдяки даному форуму ви дізнаєтеся як ефективно трансформувати вашу систему безпеки, як визначати пріоритети безпеки та інвестиції в неї за допомогою підходу, орієнтованого на результат, як захистити та захиститися від ризиків порушень інформаційної безпеки.


Програма

Як і сфера кібербезпеки, даний захід розвивається непомірними темпами, і щодня до дискусійної панелі CrowdStrike Virtual Forum додаються нові доповідачі. Найактуальнішу програму ви завжди можете побачити за посиланням.

Радимо звернути увагу на виступ директора з продуктів CrowdStrike Амола Кулкарні та директора зі стратегічних альянсів Humio Кена Гріна. Нагадаємо, що Humio, єдина платформа для управління журналами, яка забезпечує повне відстеження всіх потокових журналів в реальному часі та в будь-якому масштабі, тепер входить до складу компанії CrowdStrike. Завдяки колаборації двох лідерів, Humio і CrowdStrike відкривають рішення корпоративного рівня, яке зможе розв'язувати проблему обробки великих і постійно наростальних обсягів даних про події, надаючи організаціям можливість збирати, спостерігати, аналізувати та взаємодіяти з усіма структурованими і неструктурованими даними у своєму середовищі, допомагаючи вирішувати корпоративні IT- завдання, в тому числі в рамках моделей DevOps і DevSecOps. Більше про злиття Humio і CrowdStrike і його переваги для клієнтів ви можете дізнатися в нашій новині за посиланням.

Найцікавіші кейси

Своїм практичним досвідом використання продуктів CrowdStrike і бізнес-результатами від їх впровадження поділяться директора бізнесів і керівники з безпеки таких компаній, як Ernst&Young, багатонаціональної консалтингової компанії з персоналу Randstad, технологічної компанії MED-EL і навіть світових університетів.


Найгарячішою та очікуваною подією в рамках форуму для партнерів і клієнтів з України буде виступ директора з інформаційної безпеки Адріяна Павликевича української компанії SoftServе, відомої в усьому світі! Це IТ компанія, яка працює у сфері розробки програмного забезпечення і надання консультаційних послуг. SoftServe має значний досвід в розробці програмного забезпечення в напрямках Cloud, Security, UX Design, Big Analytics, Internet of Things.


Швидкість і гнучкість при розробці ПЗ має головне значення для компанії, адже саме ці чинники дозволяють краще обслуговувати клієнтів і більш ефективно конкурувати на ринку. Але найчастіше безпека розглядається як перешкода для DevOps, адже багато хто вважає, що вона заважає швидкій доставці нових додатків і можливості масштабувати інфраструктуру для задоволення бізнес-можливостей.


CrowdStrike знає як впровадити модель DevOps, не жертвуючи безпекою, коштом автоматизованих політик відповідності, деталізованих елементів управління і методів управління конфігурацією.


Крім того, розвиток хмарних технологій, а також контейнерів і мікросервісів докорінно змінив спосіб розробки програмного забезпечення, але водночас призвів до появи нових ризиків безпеки, які необхідно враховувати. Організаціям, які хочуть об'єднати ІТ-операції, команду безпеки та розробників додатків, необхідно зробити безпеку основним компонентом робочого процесу розробки програмного забезпечення. Компанія SoftServе на своєму досвіді розповість, як їм це вдалося.


Виберіть правильні інструменти для безперервної інтеграції безпеки! Дізнайтеся, як CrowdStrike може допомогти підтримувати здоров'я і стабільність вашої кібербезпеки на CrowdStrike Virtual Forum 2021!


ПЕРЕЙТИ ДО РЕЄСТРАЦІЇ

Назад

Mobile Marketing
+