Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Виступ Intelligent IT Distribution на міжнародній конференції «Go Digital - 2021: прискорення & міграція.Гроші йдуть в Online».

Реліз

11 лютого відбувся захід, на якому зібралися гравці банківського та небанківського фінансового ринку разом з експертами IT галузі, щоб поділитися досвідом розвитку фінтеху в Україні та створити нову модель надання фінансових послуг кінцевим споживачам, винайти практичні способи модернізації, повної трансформації, автоматизації та забезпечення інформаційної безпеки гравців фінансового сектору.

На правах партнера заходу розкриємо наші основні спостереження:

  • Фінансовий ринок наразі зазнає великих змін завдяки розвитку і практичному впровадженню новітніх технологій. І відбувається це не з ініціативи ринкових експертів, а у відповідь на потреби кінцевих споживачів.
  • Приємною тенденцією є те, що Україна робить потужні кроки на шляху до популяризації фінтеху, а увага банківського сектора до даного питання зростає кожного дня. Особливо актуальними темами є багатоканальність пропозиції послуг для споживачів, глобалізація можливостей організацій (вихід за національні кордони), використання міжнародного досвіду, а також пильна увага до безпеки, аутентифікації та захисту даних.
  • Звичайно, не варто ідеалізувати сьогоденну ситуацію, адже далеко не всі традиційні фінансові інститути схильні до рішучих інновацій. Багато IT-інфраструктур банків вимагають модернізації та правильно побудованих систем управління бізнес-процесами.
  • Не дивлячись на подібні гальмівні фактори, галузь рухається у правильному напрямку і це експоненціальне зростання ми активно та всіляко підтримуємо реалізацією проєктів для гравців небанківського фінансового сектору та їх повною технічною та експертною підтримкою.

Виступ нашого мережевого інженера Тараса Андрієвського про мережеву документацію та автоматизацію на базі рішення NetBrain вже доступний на нашому YouTube каналі.

Назад

Mobile Marketing
+