Наші представництва: 

Замовити зворотній дзвінок
btn

Зустрічайте наступного запрошеного спікера довгоочікуваного CS² DAY – Олексія Зайончковського від компанії Netwave!

Конференція

Ми не зменшуємо обертів і продовжуємо представляти спікерів, які завітають на #CS2DAY та цілком захоплять вашу увагу своїми яскравими виступами. Залишайтеся з нами та слідкуйте за апдейтами, адже попереду на вас чекає ще багато захопливих знайомств!


Представляємо вам Олексія Зайончковського, архітектора рішень інформаційної безпеки компанії Netwave, а також професійного тренера, який має 15-річний досвід у побудові ІТ та ІБ-інфраструктур. Він відповідає за розвиток напрямку кібербезпеки та відповідних сервісів підтримки компанії.


Хто такі Netwave?

Netwave – український спеціалізований мережевий інтегратор, який розробляє та будує інформаційні мережі/обчислювальні комплекси й впроваджує рішення для захисту інформації. Вони мають у своєму арсеналі:

  • 400 реалізованих проєктів
  • 70 експертних сертифікатів вендорів-партнерів
  • 17 вендорів, чиї рішення вони майстерно використовують у своїх архітектурних проєктах

Їх місія – розвивати digital-складову бізнесу своїх партнерів, даючи їм можливість вдосконалювати себе і навколишній світ. Таким чином, під час реалізації кожного проєкту Netwave занурюються якомога глибше в IT-інфраструктуру замовника, щоб розібратись у всіх тонкощах її функціонування та запропонувати оптимальний шлях розвитку, відкривши нові бізнес-можливості своєму клієнтові.


Тема виступу експерта: «Платформа захисту кінцевих точок Crowdstrike в інфраструктурі інформаційної безпеки»

Олексій Зайончковський розповість про місце й значення платформи Crowdstrike Falcon в типовій архітектурі інформаційної безпеки організацій, а також про виконання нею типових задач та розподіл обов’язків між ролями ІТ і ІБ.

Варто зауважити, що взаємовідносини між ІТ і ІБ не завжди є простими, і рішення, враховуючи потреби обох підрозділів, надає гранульований доступ до необхідної інформації. Дізнайтеся про створення повного контуру захисту кінцевих точок від сучасних загроз за допомогою Crowdstrike та інших класів рішень. Побудуйте комплексний захист кінцевих точок, використовуючи рішення Crowdstrike – єдину центральну платформу, яка є зосередженням всієї необхідної інформації як для проактивного пошуку загроз, так і для реагування на інциденти.

«Єдиний агент, єдина консоль, єдине бачення безпеки»

Компанія Crowdstrike створила state-of-the-art рішення для захисту кінцевих точок, яке суттєво випереджає конкурентів за рахунок модульності структури та втілення єдиного бачення. Перенавантаження спеціалістів з інформаційної безпеки за рахунок отримання занадто великої кількості інформації з десятків різних консолей неминуче мало призвести до централізації рішень та формування єдиного «інформаційного вікна». Саме таким рішенням і є модульна система від Crowdstrike.


Ми не хочемо, аби ви забували про відкриту реєстрацію для отримання квитків на сайті заходу CS2Day. З нетерпінням чекатимемо на вас 24 вересня в івент-холі PMHUB за адресою вул. Іоанна Павла II, 5!


Нагадуємо вам, що iIT Distribution – офіційний постачальник сервісів з інтеграції та рішень від CrowdStrike та інших лідерів ринку для захисту вашої IT-інфраструктури. Ми не лише продаємо залізо та софт, а й беремо на себе супровід проєктів!

Назад

Mobile Marketing
+